Kaos hela veckan!

Det är tur att det är fredag idag. Jag behöver helg nu mer än någonsin efter en väldigt tuff vecka. Jag har jobbat långa dagar, stressat för att hinna med allt och jag har inte fått många timmars sömn under nätterna. I onsdags var jag hos psykologen för första gången på tre månader och det var ganska mycket som skulle tas ikapp så jag var helt slut efter timmen där. Igår fick jag samtal ifrån Alexanders skola och sen fick jag cykla runt i Degerfors för att hitta honom bara någon timme innan jag skulle börja jobba. Så ja, det har varit kaos hela veckan och jag känner att helgen är mer än lite välkommen.
 
Jag ska väcka Timja, försöka få henne att äta frukost och sen ska vi göra oss klara. Hon ska var på förskolan och jag ska på jobb. Det blir ingen lång jobbdag idag och jag är ganska glad för det även om jag föredrar längre dagar annars. Det är ju lite så att när jag väl tar mig ut så vill jag ju inte bara ha någon timme här och där utan då vill jag ha de där långa passen, passa på liksom. Ursäkta gnällinlägget men behövde ösa ur mig. Jag får höra ibland att jag aldrig gör något osv men jag kan säga att det är fullt ös hela tiden och för mig med depression och allt annat så tar det väldigt mycket.
 
Puh, Alexander ska till Molkom denna helg och Liam har fotbollsmatch borta så ikväll är det bara Timja som är hemma. Vi får se vad vi ska hitta på för något men som sagt; Fullt ös.
Nu måste jag skynda mig lite, vill inte komma försent.
Ha en bra dag!