När drömfransarna inte är bara en dröm längre

Detta inlägg innehåller reklam för Ntbeauty i Karlskoga.

Vintern 2017 bestämde jag mig för att fixa fransarna, jag skulle till Egypten och tänkte att det kan vara skönt att slippa tänka på smink. Jag hade aldrig fixat fransarna förut och visste inte alls vad jag skulle förvänta mig, det enda jag sa när jag väl var på plats var att jag inte vill se ut som jag har två håriga larver på ögonlocken. När jag gick hem ifrån salongen så brann mina ögon. Jag fick höra att det skulle svida lite när jag först öppnar ögonen men det sved i många timmar efteråt och dagen efter kunde jag knappt öppna ögonen. Fransarna gjorde ont och det kändes som att jag inte kunde tvätta ansiktet ordentligt eftersom det gjorde såpass ont att röra vid fransarna. När fransarna gick av så försvann mina egna fransar också så jag blev "franslös" och jag mådde väldigt dåligt efter detta. Som vanligt när något sådant händer mig så tänker jag att det säkert är mitt fel på något vis och jag tänkte att jag aldrig mer ska fixa fransarna, det var nog helt enkelt inte för mig.

Fast det är ju så snyggt! Så jag bestämde mig för att ge det en chans till hos en annan tjej som jag hört väldigt mycket gott om. Jag bokade tid hos NT Beauty i Karlskoga och ni kan ju gissa hur nervös jag var när det var dags; Skulle det bli likadant igen? När Nella var klar och sa åt mig att öppna ögonen förväntade jag mig samma eld som förra gången men jag kände ingenting. Jag kände inte ens att jag hade fransar. Jag kunde blinka utan att det gjorde ont och Andreas sa direkt efter att det ser tusen gånger bättre ut nu än sist jag var iväg. Vilken enorm skillnad! För mig är det perfekt att ha fransarna fixade men inte känna av det. Förstår ni hur jag menar? 

Jag är verkligen supernöjd och kommer aldrig någonsin att gå till någon annan än NT Beauty när det gäller mina fransar. Ni som bor i närheten av Karlskoga borde verkligen gå till henne om ni vill få vackra fransar på rätt sätt. Ni hittar hennes bokningssida HÄR och vill ni se hur duktig denna tjej faktiskt är så kan ni ta en titt via hennes instagramkonto @ntbeauty.se.