Jag gillar att testa nya saker!

Jag gillar att testa saker, speciellt saker som har med hälsan att göra. När jag fick höra talas om C9 och Forever Living så var jag självklart tvungen att testa på det också eftersom jag vill ha min egna åsikt och inte lyssna på alla andras. (Jag fick ett väldigt bra resultat av C9 och jag tycker väldigt mycket om Forever Livings produkter men det är inte det som jag tänkte skriva om i detta inlägg.) Jag vill testa saker, jag vill se om det gör något otroligt för mig och jag vill ha min egna åsikt innan jag kritiserar eller hyllar något. Så när jag googlade runt lite och hittade en hemsida som säljer väldigt mycket inom sånt som ska göra dig starkare, göra dig smalare och ge dig ökat välmående så tänkte jag att här ska testas.

Jag köpte hem ett paket som ska vara fettförbrännande och som ska räcka i ungefär fyra veckor vid daglig användning. Så jag tänkte att jag ska köra på detta i fyra veckor och sen får vi se om jag fick något resultat eller om jag helt enkelt inte märkte någon skillnad alls. Jag har vägt mig och mätt mig nu på morgonen för att verkligen kunna hålla koll och om fyra veckor se vilken skillnad (eller inte) detta gjort för mig.

Detta är inget samarbete utan detta är något jag gör helt själv för att jag är nyfiken och helt enkelt inte kan kontrollera mig själv ibland. Köpfingern borde kapas av vissa gånger men detta ska bli intressant. Paketet innehåller ett fettförbrännande proteinpulver, CLA, Bodyfat burner, Omega-3 och en shaker. Dessa produkter ska alltså hjälpa mig att tona upp kroppen och känna mig mer energisk samtidigt som jag bibehåller muskelmassan. Let's try this!

#1 - Emmaakarlegrund

ser jättegott ut 😊

#2 - Idaesperi

Mums så gott!