Söndagslista - Vecka 21

Det bästa denna vecka:
- Jag tog mig iväg till Stockholm på måndagen och gjorde en intervju. Jag har ju sökt till Robinson men jag tror inte att jag kommer gå vidare nu. Att jag tog mig iväg och att jag gjorde intervjun är ändå stort för mig. Jag hann med att bli anställd på ett nytt jobb i onsdags också och ha första passet på nya jobbet i fredags. Det kändes superbra även om det krånglade lite i början. Men det vore ju konstigt annars när det gäller mig - Haha!

Det sämsta denna vecka:
- Jag åkte till Hagfors och det känns ju mer eller mindre som att det var i onödan.

Har jag varit glad denna vecka?
- Ja, att få samtalet på onsdagen om att de vill anställa mig var något som lyfte hela min vecka tjugo gånger om!

Har jag varit arg denna vecka?
- Nej, jag har inte varit arg men jag har känt att jag måste sluta slösa energi på fel personer och situationer.

Har jag varit ledsen denna vecka?
- Nej, jag tror inte det faktiskt.

Nästa vecka ser jag fram emot:
- Jag hoppas på massa jobb så lönen som kommer i slutet av juni blir extra bra!

Denna söndag:
- Det är mors dag men det firas inte speciellt mycket här hemma så jag åkte iväg en sväng för att fotografera min kompis Linda som ska få bebis närsomhelst. Sen har jag bara umgåtts med barnen och tagit det lugnt som vanligt. Söndagar brukar vara ganska lugna.

Morgondagens planer:
- Jag ska vara hemma med Timja OM jag nu inte blir utringd på jobb. Sen ska jag försöka ta en långpromenad om nu mina knän tillåter det.

Nu har jag äntligen flyttat bloggen till en ny portal, det tog lite tid men nu har jag äntligen hittat rätt och jag ser fram emot att fortsätta bloggandet som vanligt. Det kanske krånglar lite nu i början med domänet osv men inom nått dygn ska allt funka som vanligt igen.
Hoppas att ni alla haft en bra helg!
Ta hand om er!

Gårdagens äventyr till Stockholm

Jösses, vilken dag det var igår. Jag planerade i sista minuten att jag skulle träffa Anna när jag kom fram till Stockholm eftersom vi var framme precis när hennes lunchrast var men två mil innan vi var i Stockholm så stannade bilen eftersom vi fick bensinstopp så vi hann aldrig med att träffas. Jag satt i ca 40 minuter i bilen vid sidan av vägen och svettades bort både smink och fokus. Jag är väldigt glad över att jag fixat mina fransar för hade jag haft mascara hade jag antagligen sett ut som en tvättbjörn när jag väl var framme vid intervjun. Det var ganska lätt att hitta när jag väl kom fram, jag blev fotograferad av en jättetrevlig tjej och sen fick jag sitta ner i en soffa för att vänta på min tur. Jag drack vatten och andades en stund, kände mig jättestressad eftersom bensinstoppet satt mig ur balans.

När det blev min tur så följde jag med en tjej in i ett rum och hon startade en kamera för att sedan sätta igång med sina frågor. Jag kände efteråt att jag varit otroligt ofokuserad och inte alls svarat på frågorna utan mest tjattrat runt svaren. Jag kan ju liksom inte bara svara rakt utan känner ofta att jag vill förklara varför jag ska svara som jag gör efter som jag inte vill bli missförstådd och sånt drar ut på tiden, inte så optimalt när man ska på intervju med andra ord. Det är något jag måste öva på. När jag gick därifrån så var det som att jag vaknade till igen och insåg att jag inte alls fått fram ett jag är en överlevare och att jag absolut inte har problem med att skickas iväg till t ex en öde ö. Jag nämnde inte en enda gång att jag tränar fast hon frågar hur mina dagar ser ut och hon själv tog upp det med min viktnedgång.

Det fanns så mycket som jag kände att jag velat få fram men jag lyckades nog inte ens få fram hälften. Styrka är ju ändå viktigt både psykiskt och fysiskt för det som intervjun gällde men jag lät nog som en klenis rakt igenom. Jaja, nu har jag gjort det också och jag förväntar mig faktiskt inte att jag kommer höra något mer nu. Det var en rolig grej helt enkelt. Vi åkte förbi Linköping på vägen hem och var där i ca två timmar innan vi åkte hem mot Degerfors. Vi körde fel ett par gånger så jag var hemma ganska sent men ÅH så skönt det var att få komma hem igen. Äta mat och bara känna lugnet. Det kommer nog dröja innan jag gör en liknande resa igen.
Ta hand om er!

 

Söndagslista - Vecka 20

Det bästa denna vecka:
- Det absolut bästa denna vecka var när vi åkte till badplatsen och Timja fick bada ute för första gången i år. Hon älskade det och hennes skratt var verkligen underbart att höra.

Det sämsta denna vecka:
- Jag har fortfarande inte kunnat bestämma mig för vart jag ska flytta allt och då blir ju bloggen helt stillastående eftersom de stunder jag får tid över går åt att kolla upp olika portaler och svara på mail. Men jag ska försöka ta tag i allt detta under veckan som kommer så får vi hoppas på att det blir bättre sen.

Har jag varit glad denna vecka?
- Ja, speciellt idag efter att jag fick goda nyheter!

Har jag varit arg denna vecka?
- Nja, mest besviken faktiskt.

Har jag varit ledsen denna vecka?
- Ja, jag hade en liten stund där jag satt och tyckte synd om mig själv och saknade min mamma lite extra.

Nästa vecka ser jag fram emot:
- Jag ska iväg på onsdag, det är egentligen inget jag ser fram emot men om det blir som jag tror så ska det bli skönt att få säga sitt och sen kunna gå därifrån med huvudet högt.

Denna söndag:
- Jag har mest varit hemma med barnen eftersom söndagar är familjedag. Tog en snabbsväng till Karlskoga också men insåg att butikerna jag skulle besöka var stängda så jag fick åka hem igen. Hade velat köpa shorts till alla tre barnen nu när jag har presentkort men det får vänta lite till.

Morgondagens planer:
- JAG SKA TILL STOCKHOLM! Åh, om jag bara kunde berätta allt som har med detta att göra nu på en gång, men jag väntar lite till och jag ber er alla att hålla tummarna för att det går bra imorgon.

Jag tänkte egentligen inte köra något söndagsinlägg idag eftersom jag bara fått ut ett enda inlägg på hela veckan nu men sen vill jag ju inte bryta traditionen så här har ni. Jag hoppas ni haft en riktigt fin helg och att ni får en superbra start på veckan.
Ta hand om er!

 

För rörigt för en rubrik!

Jag blir lite smått jätteirriterad när saker inte funkar som det ska och speciellt när man betalar en viss summa varje månad. Jag orkar inte med krångel och det har krånglat alldeles för mycket senaste tiden så nu kommer jag att gå vidare, det tar lite tid men det är på gång. Därför står det still här och jag hoppas att ni har tålamod och hänger med sen när det gäller.

Det händer väldigt mycket nu i livet och jag känner att energin finns väldigt ofta fast den tar slut snabbt. Min mamma skrev nyss att hon är framme i Ungern och nu är hon alltså bosatt där. Jag är superglad för hennes skull och jag hoppas att hon ska trivas i sitt nya hus. Jag ska iväg på intervju i Stockholm på måndag och om allt går som det ska kommer livet förändras ganska mycket inom ett år. På onsdag ska jag till Hagfors igen och känslorna är åt alla håll eftersom jag vet att jag kommer träffa en person som gjort så mycket ont och jag kommer inte orka vara tyst och bara ta emot denna gång. Så ja, det rullar på och det är ett sånt där kaos som det alltid är fast jag känner att det inte händer så mycket under dagarna.

Idag var jag iväg till Karlskoga och fixade mina fransar hos en superduktig tjej. Jag kände att jag ville fixa fransarna innan min intervju som jag ska på och som tur var så fanns det en tid så jag kunde fixas idag. Jag var lite orolig för hur det skulle bli men jag blev positivt överraskad när jag öppnade ögonen och det inte sved något alls. Förra gången jag fixade fransarna så kändes det som eld i ögonen och eftersom jag aldrig fixat mina fransar förut visste jag ju inte alls vad jag ska förvänta mig riktigt. Men ja, det var en jättetrevlig stund och Timja var helt slut när vi kom hem på eftermiddagen så hon slocknade i soffan.

Vi grillade nu under kvällen och snart ska jag ta en kvällspromenad för att försöka få upp siffrorna på stegräknaren. Puh, jag fick iaf iväg ett inlägg ikväll men det ska bli bättre när allt faller på plats. Ingen idé att jag fortsätter tjata för ni har ju läst så många gånger innan att det ska bli bättre men så kommer livet emellan. Hade jag inte haft jobb och kunnat fokusera på bloggen till 100% hade det varit en annan sak.

Men men, nu blev det lite mycket här. Jag hoppas att ni får en riktigt fin kväll och att ni har en trevlig helg.
Ta hand om er!

 

Söndagslista - Vecka 19

Det bästa denna vecka:
- Det har ju hänt en del så är ganska svårt att välja. Vi var till Charlottenberg för att hämta lite saker och säga hejdå till mamma innan hon flyttar. Sen har jag blivit med i snapmoms7 igen och hade min första dag idag. Vi fick hem studsmattan också vilket har varit barnens absoluta höjdpunkt denna vecka.

Det sämsta denna vecka:
- Jag brände mig jättemycket på axlarna och ryggen när jag jobbade ute utan solskydd så det har blivit några jobbiga nätter utan ordentlig sömn.

Har jag varit glad denna vecka?
- Ja, har känt mig nykär nästan.

Har jag varit arg denna vecka?
- Nej, inte som jag minns.

Har jag varit ledsen denna vecka?
- Nej.

Nästa vecka ser jag fram emot:
- Jag fick med mig en hel del saker från min mammas hus och jag ska ta tag i allt så jag får ordning här hemma under veckan. Intressant att gå igenom alla gamla fotografier och sortera allting. Sånt tycker jag om.

Denna söndag:
- Jag har haft min första dag på snapmoms7. Vi har tagit det ganska lugnt här hemma eftersom söndagar är familjedagar för oss. Vi har byggt en ny kaninbur och sen har vi varit på promenad osv. En härlig och lugn söndag.

Morgondagens planer:
- Om det nu inte kommer in något jobb så tar jag och Timja en ledig dag. Hon kan hjälpa mig att sortera barnböckerna som vi har och sen kan vi gå till lekparken en sväng.

Nu ska jag vänta på att klockan går lite, se ett avsnitt av Happy och sen sova. Ser fram emot ännu en härlig måndag imorgon.
Ta hand om er!