Detaljer som förändrar - Rabattkod hos Posterstore

Detta inlägg är ett samarbete med Posterstore.

Jag har köpt hem posters och ramar från Posterstore eftersom jag kände att det var dags att piffa upp det lite här hemma. Jag tycker att det gör väldigt stor skillnad i ett rum när man fått upp något snyggt på väggarna. Posters är ju ett enkelt sätt att förändra ett rum och jag gillar verkligen att man kunde köpa både posters plus ramar hos Posterstore så att man kunde samla allt i samma köp.

I Liams rum valde vi att ha svarta ramar och posters med tjurhorn, månen och jorden på. Alexander gillar djur väldigt mycket så i hans rum valde jag att ha svarta ramaroch posters med en tiger, ett lejon och en med elefanter. I köket blev det ramar i ek och posters med örter, bär och texten Bon appétit på. Till tvättstugan så valde jag att piffa till det lite så det blev en ram i guld och en poster med tvättråd på. Jag ska försöka visa er bättre helhetsbilder senare men jag tänkte att jag skulle visa er själva ramarna och alla posters nu.

Jag har fixat och trixat så jag kan erbjuda er en rabattkod: POSTER30 som ger er 30% rabatt när ni handlar hos Posterstore (endast posters, ej selection). Koden gäller fram tills 14/5 så passa på att klicka hem massa snyggt till väggarna där hemma.