En moodboard för framtiden.

Första maj. En ny månad och dags för mig att ta tag i allt som jag borde ta tag i. Jag startade dagen med en god frukost och sen efter några timmar lek med barnen så tog jag lite egentid. Idag har jag faktiskt gjort mycket för mig själv; Jag har skrivit ett brev från mig själv för tio år sedan till mig själv idag. Inte riktigt lika lätt som det låter tycker jag. Att försöka tänka och fantisera vart man själv är om tio år och vilka tankar och råd man vill ge sig själv idag var något som fick mig att verkligen tänka till ordentligt. Det märks även hur lite jag skriver med penna eftersom jag fick ont i handleden efter halva brevet.

Efter brevet så pysslade jag ihop en slags "moodboard", ni vet typ en tavla eller ett papper som man klistrar fast bilder eller ord som kanske motiverar, inspirerar osv. Jag valde att fokusera på framtiden eftersom hela dagen idag har handlat om just framtiden. Jag tog bilder från vackra platser eftersom jag vill resa mycket mer i framtiden, jag tog bilder på god, färgglad och nyttig mat eftersom jag vill äta nyttigt och gott. Jag tog bilder på Khloe och Therese eftersom det är två personer som jag ser upp till på olika sätt. Sen valde jag att klistra upp ordet "Vårruset" eftersom mitt mål är att jag ska springa det nästa år.

Jag tog bilderna ur olika tidningar som jag hade hemma och sen satte jag fast dem på en tom canvastavla som jag köpt ganska billigt från Dollarstore för ganska länge sedan. Det blev en ganska bra tavla som faktiskt visar vad jag vill med livet och nu ska jag bara lista ut hur jag ska ta mig dit. Ett citat som jag tänkt på väldigt mycket idag är att "A year from now, you'll wish you had started today." och det är så jag känner. Åren går och nu är det dags att ta tag i allt som jag lovat mig själv att jag någon gång ska. Jag började idag och jag började med min moodboard.

Nu får vi se vad nästa steg blir.