För rörigt för en rubrik!

Jag blir lite smått jätteirriterad när saker inte funkar som det ska och speciellt när man betalar en viss summa varje månad. Jag orkar inte med krångel och det har krånglat alldeles för mycket senaste tiden så nu kommer jag att gå vidare, det tar lite tid men det är på gång. Därför står det still här och jag hoppas att ni har tålamod och hänger med sen när det gäller.

Det händer väldigt mycket nu i livet och jag känner att energin finns väldigt ofta fast den tar slut snabbt. Min mamma skrev nyss att hon är framme i Ungern och nu är hon alltså bosatt där. Jag är superglad för hennes skull och jag hoppas att hon ska trivas i sitt nya hus. Jag ska iväg på intervju i Stockholm på måndag och om allt går som det ska kommer livet förändras ganska mycket inom ett år. På onsdag ska jag till Hagfors igen och känslorna är åt alla håll eftersom jag vet att jag kommer träffa en person som gjort så mycket ont och jag kommer inte orka vara tyst och bara ta emot denna gång. Så ja, det rullar på och det är ett sånt där kaos som det alltid är fast jag känner att det inte händer så mycket under dagarna.

Idag var jag iväg till Karlskoga och fixade mina fransar hos en superduktig tjej. Jag kände att jag ville fixa fransarna innan min intervju som jag ska på och som tur var så fanns det en tid så jag kunde fixas idag. Jag var lite orolig för hur det skulle bli men jag blev positivt överraskad när jag öppnade ögonen och det inte sved något alls. Förra gången jag fixade fransarna så kändes det som eld i ögonen och eftersom jag aldrig fixat mina fransar förut visste jag ju inte alls vad jag ska förvänta mig riktigt. Men ja, det var en jättetrevlig stund och Timja var helt slut när vi kom hem på eftermiddagen så hon slocknade i soffan.

Vi grillade nu under kvällen och snart ska jag ta en kvällspromenad för att försöka få upp siffrorna på stegräknaren. Puh, jag fick iaf iväg ett inlägg ikväll men det ska bli bättre när allt faller på plats. Ingen idé att jag fortsätter tjata för ni har ju läst så många gånger innan att det ska bli bättre men så kommer livet emellan. Hade jag inte haft jobb och kunnat fokusera på bloggen till 100% hade det varit en annan sak.

Men men, nu blev det lite mycket här. Jag hoppas att ni får en riktigt fin kväll och att ni har en trevlig helg.
Ta hand om er!