Gårdagens äventyr till Stockholm

Jösses, vilken dag det var igår. Jag planerade i sista minuten att jag skulle träffa Anna när jag kom fram till Stockholm eftersom vi var framme precis när hennes lunchrast var men två mil innan vi var i Stockholm så stannade bilen eftersom vi fick bensinstopp så vi hann aldrig med att träffas. Jag satt i ca 40 minuter i bilen vid sidan av vägen och svettades bort både smink och fokus. Jag är väldigt glad över att jag fixat mina fransar för hade jag haft mascara hade jag antagligen sett ut som en tvättbjörn när jag väl var framme vid intervjun. Det var ganska lätt att hitta när jag väl kom fram, jag blev fotograferad av en jättetrevlig tjej och sen fick jag sitta ner i en soffa för att vänta på min tur. Jag drack vatten och andades en stund, kände mig jättestressad eftersom bensinstoppet satt mig ur balans.

När det blev min tur så följde jag med en tjej in i ett rum och hon startade en kamera för att sedan sätta igång med sina frågor. Jag kände efteråt att jag varit otroligt ofokuserad och inte alls svarat på frågorna utan mest tjattrat runt svaren. Jag kan ju liksom inte bara svara rakt utan känner ofta att jag vill förklara varför jag ska svara som jag gör efter som jag inte vill bli missförstådd och sånt drar ut på tiden, inte så optimalt när man ska på intervju med andra ord. Det är något jag måste öva på. När jag gick därifrån så var det som att jag vaknade till igen och insåg att jag inte alls fått fram ett jag är en överlevare och att jag absolut inte har problem med att skickas iväg till t ex en öde ö. Jag nämnde inte en enda gång att jag tränar fast hon frågar hur mina dagar ser ut och hon själv tog upp det med min viktnedgång.

Det fanns så mycket som jag kände att jag velat få fram men jag lyckades nog inte ens få fram hälften. Styrka är ju ändå viktigt både psykiskt och fysiskt för det som intervjun gällde men jag lät nog som en klenis rakt igenom. Jaja, nu har jag gjort det också och jag förväntar mig faktiskt inte att jag kommer höra något mer nu. Det var en rolig grej helt enkelt. Vi åkte förbi Linköping på vägen hem och var där i ca två timmar innan vi åkte hem mot Degerfors. Vi körde fel ett par gånger så jag var hemma ganska sent men ÅH så skönt det var att få komma hem igen. Äta mat och bara känna lugnet. Det kommer nog dröja innan jag gör en liknande resa igen.
Ta hand om er!

 
#1 - Viktorhognas

Ta hand om dig 😊