Glöm inte solskyddet!

Puh, så himlans skönt det ska bli med långhelg nu. Jag har jobbat som en tok varje dag och igår jobbade jag utomhus i solsken hela dagen. Eftersom jag hade glömt solskydd och det var nära tortyr att ha tröja på sig så blev jag såklart superbränd och har lidit för detta hela natten. Haha, jag blev mer bränd efter några timmar på jobbet här i Degerfors än vad jag blev under hela den vecka som vi var i Egypten. Fast där smörjde jag ju in mig med solskydd varje dag och var väldigt noga med detta så det gjorde ju ganska stor skillnad. Jag ser ganska brun ut på bild men det är en hel del rött i verkligheten och det svider som satans kyssar. Glöm inte solskyddet kiddis!

Så vad händer egentligen i mitt liv? Jag jobbar så mycket som jag bara kan och när jag kommer hem från jobbet lägger jag all min vakna tid på familjen och hemmet. Det är inte ofta som jag känner att jag kan sätta mig ner, slappna av och bara vara en stund. Eller ja, de nätter jag sovit bra har jag kunnat gå upp lite extra tidigt på morgonen för att lägga tio minuter på "wake up"-yoga och sen tjugo minuter på ett lättare kettlebellpass. Det har varit min egentid och det känns skönt att kunna starta dagen så för mig och jag hoppas på att kunna göra det oftare framöver. Vågen visar att det går åt rätt håll men måttbandet visar saker som gör mig lite orolig. Jag ska ta det i ett annat inlägg för det är en komplicerad historia och det behövs en förklaring.

Nu ska jag börja fila lite på ett inlägg där jag ska visa er på några snygga tavlor som jag köpt. Det är kul att man kan förändra ett helt rum genom något så enkelt som att sätta upp tavlor på väggen tycker jag. Men nu var det inte det jag skulle börja tjôta om här.
Ha en riktigt bra dag och ta hand om er!