Jag har en giveaway på instagram..

Jag tänkte bara tala om för er att i samarbete med Testagram så har jag en liten giveaway på mitt instagramkonto @livetpastigen där man kan vinna en Fitnessbox. Jag har själv fått hem en Fitnessbox idag och jag blev överlycklig när jag såg alla produkter som fanns i den. Det var te från Lipton, flera olika bars, vitamindrink från Gainomax, smoothie från Froosh, ärtprotein, proteinknäcke, proteinpulver från Fast, en shaker från Gymgrossisten, proteinchoklad, celsius, beroccapulver, två olika drickor från Ramlösa och purespaghetti som blir klar på bara tre minuter. Som ni ser så är det väldigt mycket i boxen och det känns faktiskt lite extra kul att få ge bort en likadan till någon av alla som följer mig på mitt peppkonto som jag har på instagram.

Jag har nyligen nått 600 följare där och jag tycker verkligen att det är superkul. Jag är ju egentligen ingen speciell och jag har ju inte gjort något speciellt egentligen så jag tycker det är kul att så många ändå vill hänga med mig. Jag har hittat flera olika konton som ger bra tips och som ger motivation, så härligt verkligen!

Så, in med er och var med i min giveaway! Nu ska jag lägga Timja, sen ska jag äta onyttigheter och se på film med Liam. Det är bara han och jag ikväll när Timja har lagt sig och det händer ju inte så ofta. Min lille pojk som inte är så liten längre.´
Ha en toppenhelg och ta hand om er!