Söndagslista - Vecka 19

Det bästa denna vecka:
- Det har ju hänt en del så är ganska svårt att välja. Vi var till Charlottenberg för att hämta lite saker och säga hejdå till mamma innan hon flyttar. Sen har jag blivit med i snapmoms7 igen och hade min första dag idag. Vi fick hem studsmattan också vilket har varit barnens absoluta höjdpunkt denna vecka.

Det sämsta denna vecka:
- Jag brände mig jättemycket på axlarna och ryggen när jag jobbade ute utan solskydd så det har blivit några jobbiga nätter utan ordentlig sömn.

Har jag varit glad denna vecka?
- Ja, har känt mig nykär nästan.

Har jag varit arg denna vecka?
- Nej, inte som jag minns.

Har jag varit ledsen denna vecka?
- Nej.

Nästa vecka ser jag fram emot:
- Jag fick med mig en hel del saker från min mammas hus och jag ska ta tag i allt så jag får ordning här hemma under veckan. Intressant att gå igenom alla gamla fotografier och sortera allting. Sånt tycker jag om.

Denna söndag:
- Jag har haft min första dag på snapmoms7. Vi har tagit det ganska lugnt här hemma eftersom söndagar är familjedagar för oss. Vi har byggt en ny kaninbur och sen har vi varit på promenad osv. En härlig och lugn söndag.

Morgondagens planer:
- Om det nu inte kommer in något jobb så tar jag och Timja en ledig dag. Hon kan hjälpa mig att sortera barnböckerna som vi har och sen kan vi gå till lekparken en sväng.

Nu ska jag vänta på att klockan går lite, se ett avsnitt av Happy och sen sova. Ser fram emot ännu en härlig måndag imorgon.
Ta hand om er!