Söndagslista - Vecka 20

Det bästa denna vecka:
- Det absolut bästa denna vecka var när vi åkte till badplatsen och Timja fick bada ute för första gången i år. Hon älskade det och hennes skratt var verkligen underbart att höra.

Det sämsta denna vecka:
- Jag har fortfarande inte kunnat bestämma mig för vart jag ska flytta allt och då blir ju bloggen helt stillastående eftersom de stunder jag får tid över går åt att kolla upp olika portaler och svara på mail. Men jag ska försöka ta tag i allt detta under veckan som kommer så får vi hoppas på att det blir bättre sen.

Har jag varit glad denna vecka?
- Ja, speciellt idag efter att jag fick goda nyheter!

Har jag varit arg denna vecka?
- Nja, mest besviken faktiskt.

Har jag varit ledsen denna vecka?
- Ja, jag hade en liten stund där jag satt och tyckte synd om mig själv och saknade min mamma lite extra.

Nästa vecka ser jag fram emot:
- Jag ska iväg på onsdag, det är egentligen inget jag ser fram emot men om det blir som jag tror så ska det bli skönt att få säga sitt och sen kunna gå därifrån med huvudet högt.

Denna söndag:
- Jag har mest varit hemma med barnen eftersom söndagar är familjedag. Tog en snabbsväng till Karlskoga också men insåg att butikerna jag skulle besöka var stängda så jag fick åka hem igen. Hade velat köpa shorts till alla tre barnen nu när jag har presentkort men det får vänta lite till.

Morgondagens planer:
- JAG SKA TILL STOCKHOLM! Åh, om jag bara kunde berätta allt som har med detta att göra nu på en gång, men jag väntar lite till och jag ber er alla att hålla tummarna för att det går bra imorgon.

Jag tänkte egentligen inte köra något söndagsinlägg idag eftersom jag bara fått ut ett enda inlägg på hela veckan nu men sen vill jag ju inte bryta traditionen så här har ni. Jag hoppas ni haft en riktigt fin helg och att ni får en superbra start på veckan.
Ta hand om er!