Söndagslista - Vecka 21

Det bästa denna vecka:
- Jag tog mig iväg till Stockholm på måndagen och gjorde en intervju. Jag har ju sökt till Robinson men jag tror inte att jag kommer gå vidare nu. Att jag tog mig iväg och att jag gjorde intervjun är ändå stort för mig. Jag hann med att bli anställd på ett nytt jobb i onsdags också och ha första passet på nya jobbet i fredags. Det kändes superbra även om det krånglade lite i början. Men det vore ju konstigt annars när det gäller mig - Haha!

Det sämsta denna vecka:
- Jag åkte till Hagfors och det känns ju mer eller mindre som att det var i onödan.

Har jag varit glad denna vecka?
- Ja, att få samtalet på onsdagen om att de vill anställa mig var något som lyfte hela min vecka tjugo gånger om!

Har jag varit arg denna vecka?
- Nej, jag har inte varit arg men jag har känt att jag måste sluta slösa energi på fel personer och situationer.

Har jag varit ledsen denna vecka?
- Nej, jag tror inte det faktiskt.

Nästa vecka ser jag fram emot:
- Jag hoppas på massa jobb så lönen som kommer i slutet av juni blir extra bra!

Denna söndag:
- Det är mors dag men det firas inte speciellt mycket här hemma så jag åkte iväg en sväng för att fotografera min kompis Linda som ska få bebis närsomhelst. Sen har jag bara umgåtts med barnen och tagit det lugnt som vanligt. Söndagar brukar vara ganska lugna.

Morgondagens planer:
- Jag ska vara hemma med Timja OM jag nu inte blir utringd på jobb. Sen ska jag försöka ta en långpromenad om nu mina knän tillåter det.

Nu har jag äntligen flyttat bloggen till en ny portal, det tog lite tid men nu har jag äntligen hittat rätt och jag ser fram emot att fortsätta bloggandet som vanligt. Det kanske krånglar lite nu i början med domänet osv men inom nått dygn ska allt funka som vanligt igen.
Hoppas att ni alla haft en bra helg!
Ta hand om er!