I got you.

Det känns så overkligt på något sätt att den lilla snarkande valpen som ligger här i mitt knä faktiskt är min. Jag är så otroligt lycklig som äntligen får ha en egen hund igen. All den kärlek och trygghet som jag började känna bara minuter efter att jag fick henne i min famn är obeskrivlig. Jag älskar hennes sammetslena päls och hennes vackra blå ögon. Jag älskar hur lugn hon är när hon är i min famn, hur go hon är mot barnen och hur härligt valpig hon är när hon springer runt på gården. Som en liten klumpig ängel.
 
Jag valde att döpa henne till Luna eftersom jag ville ha ett namn från Harry Potter. Jag är ju lite smått nördig så och jag gillar verkligen namnet Luna. Min Luna är en American Bully och hon är nästan nio veckor nu. Anledningen till att jag valde den rasen är för att jag haft en American Staffordshire Terrier förut och älskade den rasen så jag ville ha något liknande denna gång också. Min mamma skickade en annons på American Bullyvalpar till mig och jag läste på en hel del innan jag bestämde mig. Vi åkte till Örebro och hälsade på kenneln där Luna föddes, vi träffade hennes nio syskon och hennes fina mamma. Efter det var jag fast och en vecka senare flyttade hon hit.
 
"American Bully är en glad, utåtriktad, stabil och självsäker hund. Mild, lojal och kärleksfull mot människor och den är godmodig och underhållande. Bullyn har en överväldigande iver att behaga sin familj, vilket gör den till en bra och kärleksfull familjehund."
 
Första september tvåtusenarton, då flyttade hon hit och hela livet förändrades på ett ögonblick.
Älskade, älskade Luna.
 
mammabloggar.nu