Header

Jag älskar verkligen hallon, det är något som jag skulle kunna äta varje dag utan att tröttna på det. Något annat som jag tycker väldigt mycket om är ju keso, så jag tänkte att keso plus hallon kanske kan bli något riktigt bra. Så jag testade något nytt och det blev riktigt gott, nu har jag äntligen ett nyttigare kvällsmums istället för godis och allt annat som man proppat i sig förr. Funkar även som mellanmål istället för t ex risifrutti.
 
Keso & Hallonmums.
(2 portioner)
1 dl vispgrädde
½ paket keso (250 gr)
En näve färska hallon
1 krm vaniljpulver
1 krm kanel
 
Vispa grädde, kanel och vaniljpulver så det blir fluffigt.
Vispa ner hallonen sist tills de mosats och blandats ordentligt med grädden.
Se upp så du inte vispar för länge!
Blanda försiktigt keson med den vispade grädden.
Dela upp i två skålar och ställ i kylskåpet en stund innan det är dags att äta.
Pynta med några hallon och strö lite kanel över när det är klart.
 
 

Likes

Comments