Header

Detta inlägg är ett samarbete med Swissclinic.se.
 
Som ni kanske vet så har jag pendlat ganska extremt när det gäller vikten. Som minst vägde jag 56 kg och som mest var jag uppe på 117 kg. Magen har ju varit enorm under mina tre graviditeter så självklart tar kroppen stryk av detta och nu har jag haft hudbristningar i snart 14 år. Jag vet att de flesta tycker att man ska vara stolt över sina "tigerränder" men jag känner att om jag hittar något som kan minska synligheten eller ta bort dem helt så är det bara positivt. 

Jag har fått hem ett hudvårdskit från dem som heter Skin Renewal och jag tänkte testa om det gör någon skillnad för mig och mina hudbristningar. Det är ett hudvårdskit som innehåller en Skin Roller och ett serum som tillsammans stimulerar och förnyar huden. Jag tittade på Swiss Clinic's längdguide för deras Skin Roller och eftersom mina hudbristningar är det som jag vill fokusera på så valde jag den Skin Roller som har 0,5mm som nållängd. 

Jag har tagit bilder på hur min mage ser ut idag och om några veckor så tänkte jag ta en ny bild för att se om det är någon skillnad. Jag har hört mycket gott om denna produkt och jag hoppas att det gör skillnad för mig. Det vore så skönt om mina hudbristningar åtminstone kunde bli lite mindre synliga, det skulle göra mycket för mig eftersom jag är ganska obekväm med min mage idag. Så håll tummarna för mig nu!

Skulle du vilja testa Skin Renewal eller någon av Swissclinics andra produkter så har jag en rabattkod som ger dig 15% rabatt på hela ditt köp; TOEK2. Du tar dig till deras webshop HÄR.

Likes

Comments